3 zits banken

Heb jij een ruime woonkamer en heb je zitruimte nodig, dan kun je bij Bankenloods slagen voor de perfecte 3-zitsbank. In onze showroom hebben wij 3-zitsbanken in allerlei stijlen, zoals modern, klassiek en landelijk. Een 3-zitsbank geeft je uiteraard veel zitruimte, maar is ook heerlijk om in je eentje of met z’n tweetjes op te relaxen.

1,000.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
699.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
499.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
895.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
499.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

Fluwelen banken

Fluwelen bank – Ghost

499.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

Welke stijl kies jij voor je 3-zitsbank?

Heb jij een moderne woonkamer, dan zal je waarschijnlijk ook voor een moderne bank kiezen. Maar misschien ga je bij het bezoek van onze showroom wel overstag en vind je die landelijke bank met veel kussens wel erg mooi. Er zijn vele mogelijkheden in de vormgeving van de bank. Als je in plaats van houten pootjes, aluminium poten onder je bank laat monteren krijgt zo’n bank al weer een heel andere uitstraling. Natuurlijk speelt ook de bekleding van de bank een belangrijke rol. Een bank met dezelfde vormgeving heeft met een leren bekleding een hele andere uitstraling dan bijvoorbeeld met een ribfluwelen stof erop. Daarnaast kun je ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren. Kortom er is vast een 3-zitsbank bij Bankenloods waar jij verliefd op wordt!

Bankenloods heeft 3-zitsbanken van A-kwaliteit voor een outletprijs

Onze inkopers kopen de overtollige voorraden van Europese fabrikanten op. Dit houdt voor jou in dat je een A-kwaliteit bank koopt tegen een zeer scherpe prijs. Soms is het mogelijk dat de bank die je in onze showroom ziet, meteen geleverd kan worden. Heb je belangstelling voor de 3-zitsbanken bij Bankenloods, kom dan naar één van onze vestigingen en kijk je ogen uit.

Wil je een afspraak maken,vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Openingstijden Openingstijden