0657999135
Zuiveringweg 58-60, 8243 PE Lelystad

banken-outlet

Home » banken-outlet

Bankenloods, de banken outlet in Nederland

Ben je op zoek naar een nieuwe bank, kom dan eens langs bij Bankenloods. Wij hebben een zeer ruim assortiment banken tegen outletprijzen. Omdat Bankenloods overtollige voorraden koopt bij de bekende Europese fabrikanten is het voor ons mogelijk om outlet prijzen te hanteren. Deze producten zijn uiteraard alleen van A-kwaliteit en de gebruikte materialen en afwerking van onze banken zijn uitstekend.

Bankenoutlet , diverse soorten banken

Als je op zoek bent naar een hoekbank, een 3-zits bank of een 2-zitsbank met hocker, dan is Bankenloods de outlet winkel waar je moet gaan kijken. Wij hebben vele soorten banken in diverse afmetingen beschikbaar. Wellicht staat je ideale bank al wel in onze showroom, grote kans is dat je hem dan ook snel kunt laten leveren of ophalen.

Het samenstellen van uw ideale bank

Naast de vele outlet bankstellen  in onze showroom, kun je natuurlijk ook jouw ideale bank helemaal laten samenstellen naa r jouw wens. De bankopstelling waar je voorkeur naar uitgaat, kan bekleed worden met allerlei stoffen, zoals ribcord (verwijzing naar tekst). fluweel, leer. Bovendien zijn alle stoffen verkrijgbaar in vele kleuren, van robijnrood tot goudbruin. De ideale bank waar je heerlijk op kunt relaxen en die een eyecatcher moet worden in jouw interieur vind je dus gewoon bij Bankenloods!

Bankenloods de bankenoutlet in Nederland

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens geheel vrijblijvend langs in onze showroom. Wij hebben diverse vestigingen in Nederland. Kijk voor de diverse openingstijden en vestigingen op onze contactpagina. Onze medewerkers laten je onder het genot van een kopje koffie of thee graag onze collectie zien en voorzien je desgewenst van gedegen advies.