0644174083
Zuiveringweg 58-60, 8243 PE Lelystad

Dronten

Bent u op zoek naar een nieuwe bank nabij Dronten? Bij Bankenloods zit u goed.

U bent al een tijdje op zoek naar een nieuwe bank in Dronten, maar u bent daarin nog niet geslaagd. Komt dan eens langs bij Bankenloods Dronten. Wij hebben een ruim assortiment banken, zoals 3-zits banken, 2-zitsbanken, hoekbanken, hockers, heerlijke fauteuils enzovoort. Al onze banken zijn verkrijgbaar in diverse soorten stof, zoals leer, ribstof, fluweel of katoen.

Kwalitatief hoogwaardige banken tegen een outletprijs.

Dat kan haast niet zult u denken, maar het is echt waar. Onze inkopers kopen overtollige voorraden op bij bekende Europese fabrikanten, waardoor wij uw bank in Dronten tegen een aantrekkelijke prijs kunnen verkopen. Natuurlijk verkopen wij alleen producten van A-kwaliteit. Dit uit zich in het gebruikte materiaal en de afwerking.

De juiste bank kiezen voor uw interieur.

Als u een bank gaat kopen, gaat u uiteraard niet over één nacht ijs. U wilt de komende 10 jaar immers genieten van een lekkere bank, waarop u heerlijk kunt relaxen en genieten. Bij bankenloods Dronten staan de medewerkers klaar om u advies te geven over het assortiment. Zij willen graag met u meedenken wat voor soort bank het meest geschikt is voor uw leefstijl. Heeft u kinderen, dan moet een bank tegen een stootje kunnen, bent u met z’n tweetjes, dan is wellicht een 2-zitbank en een fauteuil voldoende. En wat dacht u van een bank die uit elementen bestaat en die u bijvoorbeeld tijdens een feestje los van elkaar kunt zetten. Zomaar een paar voorbeelden van de mogelijkheden die er zijn. Bent u een beetje nieuwsgierig geworden naar Bankenloods Dronten, kom dan snel eens langs in onze showroom. Wij hebben zeer ruime openingstijden, maar u kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen als u vragen heeft.

bus-bankenloods

Bankenloods
Zuiveringweg 58-60, 8243 PE Lelystad

Telefoonnummer: +31657999135
E-mail: info@bankenloods.nl

Onze openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Elke 1e zondag van de maand open van 10.00 tot 16.00 uur.