Een hoekbank kopen, Bankenloods heeft dé bank voor u. De hoekbank neemt een prominente plaats in je woonkamer in. Het is een plek waar je met z’n allen heerlijk kunt chillen, uitrusten of tv kijken. Bij Bankenloods in Lelystad en Oud-Beijerland hebben wij hoekbanken in vele formaten, stijlen, kleuren en stoffen. Het is belangrijk dat de bank qua afmetingen en stijl goed in uw huis past. Onze medewerkers adviseren u graag over de opstelling van uw hoekbank in uw woonkamer.


Diverse materiaalsoorten en stijlen voor uw hoekbank.

Bankenloods kan uw bank in diverse materiaalsoorten en stijlen leveren. Wij hebben o.a. lederen, kunstleder, ribcord, katoenen en suede look hoekbanken. Bovendien zijn onze hoekbanken leverbaar in allerlei kleuren. Of u nu voor een zwarte, bruine of rode hoekbank gaat, wij kunnen u bijna altijd leveren wat u zoekt. Natuurlijk is ook de stijl van uw bank belangrijk. In onze collectie hebben wij landelijke, moderne, of heerlijk comfortabele banken met veel zachte kussens. Door het vervangen van de poten van de bank, kan een bank óók aan de stijl van uw woonkamer worden aangepast. Bekijk onze ruime collectie hoekbanken online.

De stijl wordt ook mede bepaald door de stof.

❖ Leren hoekbank​: kwalitatief sterk materiaal, van een leren hoekbank zal je lang plezier hebben. Leer heeft een luxe uitstraling.

❖ Stoffen hoekbank​: een stoffen hoekbank is heerlijk comfortabel en door de patronen en kleuren kun je de ideale bank samenstellen. Bovendien is er ook een grote verscheidenheid aan soorten stoffen: ribcord, katoen, fluweel.

❖ Kunstleren bank​: kunstleer is meestal niet van echt leer te onderscheiden. Het heeft een rijke uitstraling maar is in aanschaf een stuk goedkoper dan een echt leren bank. Een kunstleren bank is makkelijk in onderhoud.

Het zitcomfort van onze banken.

De banken van Bankenloods zijn gemaakt van diverse soorten vulling. Je kunt hierbij denken aan:

❖ Koudschuim heeft een onregelmatige celstructuur en een dikke celwand. De cellen hebben verschillende groottes, daardoor kan er geen lucht ontsnappen, hierdoor wordt het schuim niet samengedrukt en blijven de zitkussens dus beter in vorm. Deze hoekbanken zitten dus steviger en de bank heeft een langere levensduur.

❖ Dons is gemaakt van het dons dat zich bevind onder de veren van een gans of eend. Het materiaal is van zeer fijne structuur. Het voordeel van dons is dat het zich automatisch herstelt naar de natuurlijk vorm waardoor de zitvlakte altijd hersteld. Een donzen vulling is daarnaast zo fijn omdat de temperatuur goed gereguleerd wordt en zeer zacht is.

❖ Polyether is een standaard schuimsoort met een regelmatige celstructuur. Dat betekent dat alle cellen even groot zijn en lucht makkelijk door het schuim stroomt en makkelijk samengedrukt wordt. De zitbanken met een polyethervulling zitten wat zachter en hebben een normale levensduur.

Welke hoekbank u dus ook kiest, bij Bankenloods kunt u terecht met al uw wensen en eisen. Onze adviseurs helpen u graag met het uitkiezen van uw ideale bank. Bankenloods is van dinsdag tot en met zondag geopend. Kijk voor de openingstijden op onze site. Heeft u vragen en of opmerkingen dan kunt u ons telefonisch bereiken op +31657999135, per mail: info@bankenloods.nl of vult u het contactformulier op onze site in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.