Industriële banken

Tegenwoordig is de industriële stijl de stijl van nu. Het is één van de populairste interieurstijlen van de afgelopen jaren en ook op banken gebied is de industriële bank niet meer weg te denken. Ontdek jouw industriële bank bij Bankenloods!

799.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
799.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
699.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
799.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
699.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
599.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

Elementen bank

Leren bank – Vogue

299.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

Gecapitioneerde bank

Leren bank – Steal

599.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

De industriële look

Een industriële zithoek vraagt om een bankstel dat een stoer uiterlijk heeft met strakke lijnen. Een vintage bankstel mag gezien worden en in ons assortiment hebben we een groot aantal industriële banken.

Hoe ziet de industriële look eruit?

De industriële look is stoer en rauw, de kleuren zijn veelal cognac bruin, donkergrijs in combinatie met verschillende materialen als leer, metaal en beton. Bij deze stijl is er geen plaats voor tierelantijntjes maar moet alles stoer en robuust zijn. ‘’Onze collectie bestaat uit industriële, stoere hoekbanken, bankstellen en fauteuils‘’.

Onze mogelijkheden voor een industriële bank

Bankenloods blinkt uit in de variaties en vele mogelijkheden. De stoffencollectie van Bankenloods bestaat uit meer dan 500 kleuren in verschillende prijsgroepen. Daarnaast beschikken we over een grote leercollectie die uitstekend past bij jouw industriële bank. De mogelijkheden met onze bankstellen en hoekbanken zijn bijna onbeperkt. De meeste modellen zijn volledig zelf samen te stellen. Een speciale afmeting? Geen probleem

Koop nu jouw industriële bank bij Bankenloods

Kom langs in onze showroom in Lelystad of Oud-Bijerland om onze collectie industriële banken te bekijken. Heb je vragen over een bank neem dan gerust contact met ons op via 0644174083 of vul ons contactformulier in.

Openingstijden Openingstijden