Landelijke banken

De landelijke bank geeft jouw woonkamer een warme en gezellige uitstraling. Na een dag hard werken, kun je heerlijk in zo’n landelijke bank gaan zitten en je voelt je zelf meteen ontspannen. Met een landelijke bank creëer je meteen sfeer en gezelligheid in je huiskamer.

699.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
699.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
699.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

Diverse modellen, afmetingen en stoffen van de landelijke bank.

Natuurlijk is de landelijke bank in verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt denken aan een hoekbank, een 2-zitbank of een 3-zitbank. Een landelijk bankstel kan bekleed worden met stoer leer met bijvoorbeeld capiton in de rugleuning. Of een bank bekleed met een prachtige stof en afgezet met een biesje en heerlijke zacht kussens waar je in wegzakt. Kortom bij Bankenloods heeft u een ruime keuze aan landelijke banken. Bovendien hebben wij bankstellen voor ieders budget, dus ook voor de prijs hoeft u het kopen van een bankstel bij Bankenloods niet te laten.

Goed advies is het halve werk.

De medewerkers van Bankenloods adviseren u natuurlijk graag bij het aanschaffen van een landelijk bankstel. Loopt u gerust eens binnen in onze showroom, wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend. De openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina. Mocht u toch op een ander tijdstip willen, neemt u dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06 441 740 83 of stuur ons het contactformulier met uw vragen en of opmerkingen.

Openingstijden Openingstijden