Leren banken

Het hebben van een comfortabele bank is een echte must! Een leren bank is een prachtig item dat goed schoon te houden is en lang mee gaat. Een leren bank is een ware toevoeging aan je woonkamer en straalt luxe uit. Bij Bankenloods bieden we een groot assortiment aan leren bankstellen. Wij vernieuwen ons assortiment vaak en bieden eindeloze mogelijkheden in opstellingen, pootjes en materialen.

Gecapitioneerde bank

Leren bank – Steal

599.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
699.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
599.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
799.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen
499.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

Elementen bank

Leren bank – Vogue

299.00 Verkrijgbaar in vele opstellingen en stoffen

Stijlen leren banken

Behalve maten en vormen zijn er ook veel verschillende stijlen. De vintage leren bank geeft je strakke, moderne woonkamer dat beetje extra karakter wat jouw huis uniek maakt. Of kies voor een grote leren hoekbank waar jij en je familie met z’n alle tegelijkertijd op kunnen zitten.

Binnen onze outlet zal je de leren bank vinden die bij jou past! Wij hebben een eindeloos assortiment aan leren bankstellen in vele verschillende stijlen. Vragen over een bepaalde bank? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat graag voor je klaar.

Leren bank kopen bij Bankenloods

Heb je nog geen idee naar wat voor 2-zitsbank jouw voorkeur uitgaat, kom dan eens proefzitten bij Bankenloods. Onze 2-zitsbanken zijn in vele variaties verkrijgbaar, modern, klassiek, koloniaal, noem het maar op. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld: leer, kunstleer, ribstof, velours enz. Naast de soort bekleding is er ook een grote verscheidenheid aan kleuren. Bij Bankenloods ga je echt niet zonder jouw ideale 2-zitsbank de deur uit!

Onze showroom heeft zeer ruime openingstijden, mocht je dan toch niet kunnen, neem dan telefonisch contact op om een afspraak te maken. Heb je nog vragen, vul dan ons contactformulier in, hierop zullen wij zo snel mogelijk reageren.

Openingstijden Openingstijden