0657999135
Zuiveringweg 58-60, 8243 PE Lelystad

Moderne banken

Home » Moderne banken

Kom voor uw moderne bank naar Bankenloods

Een moderne bank kenmerkt zich door strakke lijnen en vormen. Zo’n bank staat prachtig in je woonkamer, kies je ook nog eens voor een moderne hoekbank, dan biedt deze bank ook nog eens ruim voldoende zitplaats voor het hele gezin.

Een moderne bank is er in vele variaties:

Je denkt bij een moderne bank al gauw aan aluminium en zwart leer, maar niets is minder waar. Bij Bankenloods hebben wij een groot assortiment aan moderne banken. Deze banken kunnen ook bekleed zijn met een prachtige ribfluwelen stof of wat dacht je van een velours bank met toch die strakke kenmerken. De moderne bank is leverbaar als hoekbank, maar ook als 3-zitsbank en 2-zitsbank. Hoe groot je gezin ook is, bij Bankenloods kun je vast slagen voor een bank die geheel naar jouw wens is.

Ook erg handig, de bank die uit verschillende modules bestaat;

Ben jij iemand die graag de woonkamer zo nu en dan verandert, dan is een moderne bank bestaande uit diverse modules wel iets voor jou. Deze bank bestaat uit verschillende onderdelen, die ook afzonderlijk van elkaar geplaatst kunnen worden in je woonkamer. Ook handig als je bijvoorbeeld een feestje hebt, de hocker die hierbij zit kan dan eveneens als zitplaats dienst doen. Of een onderdeel net contra zetten aan je bank, zodat je aan beide zijden van de bank kunt zitten. Deze bank is uiteraard ook leverbaar in verschillende stoffen en kleuren.

Ben je op zoek naar een moderne bank, kom dan eens langs in onze showroom. Onze openingstijden zijn erg ruim, maar mocht je dan toch niet kunnen, neem dan telefonisch contact op via 0657999135 om een afspraak te maken. Heb je nog vragen, vul dan ons contactformulier in, hierop zullen wij zo snel mogelijk reageren.