Soorten banken

Diverse merken, kleuren, modellen en materialen.

Bodem prijzen, tegen top kwaliteit. Wat wens je nog meer.

Zoveel mensen zoveel wensen. Wij hebben voor ieder wat wils. 

Diverse showroom modellen, kunnen snel bezorgd worden.

Diverse soorten banken bij Bankenloods

Bij het kiezen van een nieuwe bank, ga je niet over één nacht ijs. Je wilt immers een bank waar je tenminste 10 jaar op kunt zitten en relaxen. Een keuze voor een bank hangt af van verschillende factoren. Moet een bank gewoon mooi staan in je woonkamer? Wil jij heerlijk kunnen relaxen op je bank, languit met een boek en een glas wijn? Heb jij een groot gezin met kinderen die moeten kunnen ravotten op je bankstel? Kortom voor iedereen geldt een ander uitgangspunt bij het aanschaffen van een nieuwe bank.

Verschillende soorten banken te koop

Om het iets eenvoudiger te maken, hebben wij de diverse soorten banken bij Bankenloods even op een rijtje gezet. Hoekbank, een niet weg te denken bank uit ons assortiment. Nog steeds ongekend populair, omdat deze bank veel zitplaatsen biedt en een echte eyecatcher in de woonkamer is.

  • 2-Zitsbank, ideaal voor een flat of kleine woonkamer, maar kan natuurlijk ook als extra bank in een wat grotere woonkamer staan.
  • 3-Zitsbank voor extra veel ruimte. Modulaire bank, een bank die bestaat uit verschillende delen die ook los van elkaar geplaatst kunnen worden in de woonkamer. Ben jij iemand die graag de woonkamer zo nu en dan eens wilt restylen, dan is deze bank ideaal.

Nog meer mogelijkheden

  • Hocker, een extra gedeelte aan een bank. Een hocker kan gebruikt worden als zitplaats, maar kan ook dienst doen als voetenbank of met een mooi dienblad erop als salontafel. Genoeg mogelijkheden met een extra hocker bij je bankstel.
  • Chaise longue, letterlijk vertaald betekent dit “lange bank”. Een bank met aan één kant een armleuning en bedoeld om heerlijk op te relaxen.
Contact opnemen

Vragen?

Advies nodig over een bank, wij helpen graag!

Contact opnemen
Openingstijden Openingstijden