0657999135
Zuiveringweg 58-60, 8243 PE Lelystad

Soorten banken

Diverse soorten banken bij Bankenloods

Bij het kiezen van een nieuwe bank, ga je niet over één nacht ijs. Je wilt immers een bank waar je tenminste 10 jaar op kunt zitten en relaxen. Een keuze voor een bank hangt af van verschillende factoren. Moet een bank gewoon mooi staan in je woonkamer? Wil jij heerlijk kunnen relaxen op je bank, languit met een boek en een glas wijn? Heb jij een groot gezin met kinderen die moeten kunnen ravotten op je bankstel? Kortom voor iedereen geldt een ander uitgangspunt bij het aanschaffen van een nieuwe bank.

Verschillende soorten banken te koop 

Om het  iets eenvoudiger te maken, hebben wij de diverse soorten banken bij Bankenloods even op een rijtje gezet.

  • Hoekbank, een niet weg te denken bank uit ons assortiment. Nog steeds ongekend populair, omdat deze bank veel zitplaatsen biedt en een echte eyecatcher in de woonkamer is. 
  • 2-Zitsbank, ideaal voor een flat of kleine woonkamer, maar kan natuurlijk ook als extra bank in een wat grotere woonkamer staan. 
  • 3-Zitsbank voor extra veel ruimte. 
  • Modulaire bank, een bank die bestaat uit verschillende delen die ook los van elkaar geplaatst kunnen worden in de woonkamer. Ben jij iemand die graag de woonkamer zo nu en dan eens wilt restylen, dan is deze bank ideaal. 
  • Hocker, een extra gedeelte aan een bank. Een hocker kan gebruikt worden als zitplaats, maar kan ook dienst doen als voetenbank of met een mooi dienblad erop als salontafel. Genoeg mogelijkheden met een extra hocker bij je bankstel. 
  • Chaise longue, letterlijk vertaald betekent dit “lange bank”. Een bank met aan één kant een armleuning en bedoeld om heerlijk op te relaxen.

Kies de gewenste stof en kleur 

Welke soort bank je ook kiest, bij Bankenloods kun je jouw droombank laten bekleden met allerlei soorten stof, zoals: ribstof, leer, suède, velours, katoen enzovoort. Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit vele kleuren. Ben je benieuwd geworden of jouw ideale bank bij ons in de showroom staat, kom dan gauw bij ons langs in één van onze vestigingen.

Wij hebben diverse vestigingen in Nederland. Kijk voor de diverse openingstijden en vestigingen op onze contactpagina.